Schadeherstel

Volgens de FOCWA-voorwaarden op schadeherstel

Het kan iedereen overkomen: het ene moment rijdt u zorgeloos in uw auto en even later zit u met de gevolgen van een aanrijding. Eenmaal van de schrik bekomen, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer verder. Gelukkig is er De Graaff Schadeherstel. Deze verleent bij schade een maximum aan service en reparatie volgens de FOCWA-voorwaarden op schadeherstel (FOCWA: branchevereniging voor carrosseriebouw en schadeherstel).

Volgens fabrieksspecificaties

Ook voor schadeherstel is De Graaff Schadeherstel het aangewezen adres. Ons gereedschap, testapparatuur en fabrieksgegevens zijn voor uw auto onontbeerlijk voor correct schadeherstel. De Graaff Schadeherstel ziet erop toe dat airbags, gordelspanners en andere specialistische onderdelen exact volgens de fabrieksspecificaties worden vervangen. Deze onderdelen zijn namelijk van vitaal belang voor de veiligheidsconstructie van een auto. En door training is De Graaff Schadeherstel altijd op de hoogte van de jongste ontwikkelingen wat betreft nieuwe technieken en toepassingen.

 Merkgarantie

Herstel van schade door De Graaff Schadeherstel geeft maximale zekerheid en biedt gemak. Zo neemt De Graaff Schadeherstel al direct vanaf de schademelding alle administratieve rompslomp voor zijn rekening. En als u daar prijs op stelt, zorgt De Graaff Schadeherstel voor een vervangende auto. Zo blijft u tussen de aanrijding en het herstel mobiel en hoeft u niet aan een ander merk auto te wennen. Met reparatie volgens de FOCWA-voorwaarden op schadeherstel wordt uw auto gerepareerd volgens de strenge richtlijnen die zijn opgesteld door importeur en de fabrikant van uw auto. Zo bent u zeker van gekwalificeerd schadeherstel en het gebruik van uitsluitend originele onderdelen.

Schade?

Schade? Dan is De Graaff Schadeherstel gegarandeerd hét adres voor correct en voordelig schadeherstel. Bovendien blijft de fabrieksgarantie van uw auto onverminderd van kracht!

4 jaar garantie

De kwaliteit van het schadeherstel door De Graaff Schadeherstel is dusdanig dat u 4 jaar garantie krijgt op herstelde delen. Deze regeling geldt voor nieuwe merk-originele onderdelen. Maar daar blijft het niet bij, want bij schadeherstel door De Graaff Schadeherstel blijft de fabrieksgarantie onverminderd van kracht. Bovendien heeft de herstelde schade geen invloed op de inruilwaarde van uw auto. Schadeherstel via De Graaff is gewoon ideaal!

Wat te doen bij een aanrijding?

 1. Per aanrijding één schadeformulier invullen. U kunt uw eigen formulier invullen of dat van de tegenpartij.
 2. Bij twijfel over de schuldvraag: schakel altijd de politie in.
 3. Op de plaats van de aanrijding: de voorzijde van het formulier invullen en ondertekenen. Laat ook de tegenpartij tekenen.
 4. Het formulier bestaat uit een origineel en een kopie. Eén deel is voor de tegenpartij, het andere voor u.
 5. Neem direct contact op met De Graaff: 0416 - 33 25 61.
 6. Thuis de achterzijde van het formulier invullen en zo spoedig mogelijk naar uw tussenpersoon of verzekeringsmaatschappij zenden.
 7. De Graaff Schadeherstel verzorgt de schadeafwikkeling van uw auto en regelt, indien gewenst, ook vervangend vervoer.


Waarschuwing!

Soms adviseren verzekeraars u uw auto naar een door hen aangewezen schadebedrijf te brengen. U bepaalt echter zélf waar de schade voor u wordt afgewikkeld! De Graaff Schadeherstel kan in de meeste gevallen dezelfde gunstige voorwaarden bieden. Bovendien garandeert de reparatie volgens de FOCWA-voorwaarden op schadehestel het gebruik van uitsluitend originele onderdelen en de voortzetting van de officiële fabrieks- en carrosseriegarantie.

Nieuws & acties

 • Opvolger Nissan Note

 • GRATIS Wintercheck

 • Suzuki Loves Inruilen

  Daarom krijg je tot € 2.000,- méér inruilwaarde voor jouw auto.

 • De nieuwe Opel Grandland X

 • KlantenVertellen.nl

De Graaff Autobedrijven

De Graaff Autobedrijven streeft naar een optimale serviceverlening, een hoog kennisniveau en een uitstekende technische kwaliteit van uw auto. Daarbij past natuurlijk een persoonlijke benadering van onze klanten.

Neem gerust contact met ons op

Waarom De Graaff?

 • Familiebedrijf sinds 1911
 • Persoonlijk & Betrouwbaar
 • Officieel dealerbedrijf
 • Deskundig & flexibel
 • Afspraak is afspraak
 • De Graaff Autobedrijven
 • Locatie Waalwijk

Plan uw werkplaatsafspraak

Plan hier uw werkplaatsafspraak eenvoudig online. Wanneer u uw auto bij ons aanbiedt voor service of onderhoud ontvangt u vooraf een prijsopgave. Wanneer u dat wilt, ontvangt u een sms wanneer uw auto klaar is.

Afspraak plannen

Schadeherstel

Ook voor schadeherstel is De Graaff Schadeherstel het aangewezen adres. Ons gereedschap, testapparatuur en fabrieksgegevens zijn voor uw auto onontbeerlijk voor correct schadeherstel. De Graaff Schadeherstel ziet erop toe dat airbags, gordelspanners en andere specialistische onderdelen exact volgens de fabrieksspecificaties worden vervangen.