Oldtimer carrosserie herstel en overspuiten

  Alle historische lakken zijn beschikbaar Mengen van iedere kleur mogelijk
  De Graaff Technisch Team uit 1927 Oldtimer grondlakken en spuitklaar maken


  Met moderne en klassieke processen maken onze plaatwerk-monteurs de carrosserie van elke klassieker weer in orde. In overleg met de klant worden de verschillende mogelijkheden besproken en de restauratie doorgenomen.
  Een klein herstel, maar ook een complete carrosserie restauratie is mogelijk. De oldtimer eigenaar kan zelf eigen werk verrichten, waarbij onze technici dan het specialistische deel overnemen.

  Herstel onderdelen Voorbewerken deuren of bumpers Nieuwe plaatdelen plaatsen


  Door toepassing van diverse laktechnieken en in samenwerking met onze lakfabrikant BASF Glasurit kan gekozen worden voor authentieke kleuren of voor een geheel nieuwe kleur. Met behulp van een fotospectrometer en de jarenlange ervaring van onze lakspecialisten kan elke historische kleur opnieuw worden gemaakt.
  Informeer vrijblijvend: 0416 - 33 25 61.

  Oude advertentie van De Graaff Autobedrijf 1926 Klassieker in authentiek kleur spuiten Chevy Van in originele kleurstelling terugbrengen


  De plaatwerkers van De Graaff Autoschade weten precies wat nodig is om een oldtimer te herstellen. Oude plaatdelen kunnen op authentiek wijze worden gemaakt of ingevoegd tussen bestaande delen. Soms is het benodigde onderdeel nieuw te leveren. Nieuwe en oude delen worden dan samengebracht tot een gerepareerd kwalitatief product.
  Na het metaalwerk volgen de bewerkingen. Schuren, grondlagen, voorschuren, beschermlagen en weer schuren en vervolgens de toplaag. Op basis van het oorspronkelijke kleurnummer kan de lak worden gefabriceerd. Bij ontbreken van dit nummer kan de kleur uit oude informatiebronnen worden teruggehaald. Kleuren mengen op basis van bestaande plaatwerkkleur is ook mogelijk met behulp van de fotospectrometer en vakkundig werk van onze lakmengkamer.

  Alle historische lakken zijn beschikbaar Mengen van iedere kleur mogelijk
  Alle historische lakken zijn beschikbaar Mengen van iedere kleur mogelijk


  Een klassieke auto maakt nog wel eens wat mee in zijn levensjaren. Tijdens het restaureren komen nog wel eens onverwachte oude laklagen of oude plaatwerkherstelling tevoorschijn. Deze oude plaatwerkrepararties hebben een grote invloed op het restauratie-proces. Verder moeten oplossingen worden gevonden om de oude milieu-onvriendelijke lakken te kunnen combineren met de moderne lakken, die voldoen aan de laatste milieu eisen. Onze vakmensen kunnen op elk van deze vraagstukken vooraf een inschatting geven van de te verwachten risico’s.

  Advies op maat, heldere afspraken en een vastgestelde prijs zijn vanzelfsprekend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op: 0416 - 33 25 61.

  Nieuws & acties

  • De nieuwe Suzuki Jimny

  • Hoe flexibel wilt u private leasen?

  • De 7 Garanties van Suzuki

  • Overweegt u een nieuwe Opel?

  • Opvolger Nissan Note

  • KlantenVertellen.nl

  De Graaff Autobedrijven

  De Graaff Autobedrijven streeft naar een optimale serviceverlening, een hoog kennisniveau en een uitstekende technische kwaliteit van uw auto. Daarbij past natuurlijk een persoonlijke benadering van onze klanten.

  Neem gerust contact met ons op

  Waarom De Graaff?

  • Familiebedrijf sinds 1911
  • Persoonlijk & Betrouwbaar
  • Officieel dealerbedrijf
  • Deskundig & flexibel
  • Afspraak is afspraak
  • De Graaff Autobedrijven
  • Locatie Waalwijk

  Plan uw werkplaatsafspraak

  Plan hier uw werkplaatsafspraak eenvoudig online. Wanneer u uw auto bij ons aanbiedt voor service of onderhoud ontvangt u vooraf een prijsopgave. Wanneer u dat wilt, ontvangt u een sms wanneer uw auto klaar is.

  Afspraak plannen

  Schadeherstel

  Ook voor schadeherstel is De Graaff Schadeherstel het aangewezen adres. Ons gereedschap, testapparatuur en fabrieksgegevens zijn voor uw auto onontbeerlijk voor correct schadeherstel. De Graaff Schadeherstel ziet erop toe dat airbags, gordelspanners en andere specialistische onderdelen exact volgens de fabrieksspecificaties worden vervangen.