Daihatsu Onderhoud Specialist

Het voordeel van onderhoud bij Daihatsu Onderhoudsspecialist De Graaff.

Daihatsu Onderhoudsspecialist De Graaff is het beste aanspreekpunt voor onderhoud, reparatie en vragen over Daihatsu en onze modellen. De Daihatsu Onderhoudsspecialist bezit alle kennis over recente en de oudere Daihatsu’s. De monteurs zijn speciaal opgeleid en beschikken over de juiste gereedschappen om uw auto te onderhouden.

Om uw Daihatsu in topconditie te houden is het fabrieksvoorschrift dat deze minimaal één keer per jaar* voor onderhoud naar de Daihatsu Onderhoudsspecialist komt. Ook als u minder of veel minder dan 15.000 kilometer per jaar rijdt.

De Daihatsu fabrieksgarantie op uw auto blijft onverminderd geldig wanneer u onderhoud laat uitvoeren door De Graaff Autobedrijven. De Europese Mobiliteitsservice of Pech-Onderweg-pas kan voor € 14,95 worden verstrekt.

* Voor auto’s die meer dan 15.000 kilometer per jaar rijden is het fabrieksvoorschrift elke 15.000 kilometer een onderhoudsbeurt.

Onderhoud op maat.

Als u uw auto voor onderhoud bij ons brengt, dan wilt u natuurlijk weten waar u aan toe bent. Wij geven u in overleg met u advies voor optimaal onderhoud. Helemaal afgestemd op uw persoonlijke situatie en het gebruik van de auto. Het onderhoudsschema van Daihatsu is natuurlijk altijd het uitgangspunt van dit advies.

Mocht tijdens het uitvoeren van de onderhoudsbeurt blijken dat een aanvullende reparatie noodzakelijk is, bijvoorbeeld vervanging van remblokken of uitlaat, dan nemen wij desgewenst contact met u op. Wij informeren u over de noodzaak en de kosten. Zo weet u waar u aan toe bent.

Er is natuurlijk nog een belangrijke reden om voor de Daihatsu Onderhoudsspecialist te kiezen wanneer uw Daihatsu aan onderhoud of reparatie toe is: u bent verzekerd van originele Daihatsu-onderdelen en de deskundigheid van de Daihatsu-technicus.

Offerte.

Wilt u advies op maat of een afspraak inplannen, dan kunt u contact opnemen met onze werkplaats voor een prijsopgave of afspraak.

Dit kan via 0416 - 33 25 61 of 0416 - 34 40 75 en via onze contactpagina.

U kunt natuurlijk ook meteen online een afspraak maken.

Nieuws & acties

 • De nieuwe Suzuki Jimny

 • Hoe flexibel wilt u private leasen?

 • De 7 Garanties van Suzuki

 • Overweegt u een nieuwe Opel?

 • Opvolger Nissan Note

 • KlantenVertellen.nl

De Graaff Autobedrijven

De Graaff Autobedrijven streeft naar een optimale serviceverlening, een hoog kennisniveau en een uitstekende technische kwaliteit van uw auto. Daarbij past natuurlijk een persoonlijke benadering van onze klanten.

Neem gerust contact met ons op

Waarom De Graaff?

 • Familiebedrijf sinds 1911
 • Persoonlijk & Betrouwbaar
 • Officieel dealerbedrijf
 • Deskundig & flexibel
 • Afspraak is afspraak
 • De Graaff Autobedrijven
 • Locatie Waalwijk

Plan uw werkplaatsafspraak

Plan hier uw werkplaatsafspraak eenvoudig online. Wanneer u uw auto bij ons aanbiedt voor service of onderhoud ontvangt u vooraf een prijsopgave. Wanneer u dat wilt, ontvangt u een sms wanneer uw auto klaar is.

Afspraak plannen

Schadeherstel

Ook voor schadeherstel is De Graaff Schadeherstel het aangewezen adres. Ons gereedschap, testapparatuur en fabrieksgegevens zijn voor uw auto onontbeerlijk voor correct schadeherstel. De Graaff Schadeherstel ziet erop toe dat airbags, gordelspanners en andere specialistische onderdelen exact volgens de fabrieksspecificaties worden vervangen.